Wilde Turkey Tail extract

Gewicht 110 g
Contenido

30 ml

Doelstelling

29,95 incl. BTW

Wilde Turkey Tail extract

Deze grappig ogende paddenstoel windt er geen doekjes om als het gaat om de verbazingwekkende voordelen voor je gezondheid. Turkey Tail geeft je immuunsysteem een upgrade en kan de gezondheid van je darmen en hersenen bevorderen.*

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Productinformatie

Deze paddenstoel met zijn kenmerkende veelkleurige banden die op de staart van een kalkoen lijken, staat in Japan en China bekend om zijn immuunversterkende eigenschappen. Hij zit boordevol krachtige polysachariden (immuniteitsactiverende stoffen) en helpt je lichaam verkoudheid en bacteriën te bestrijden.* Je perfecte metgezel in de herfst en winter. Onze Turkey Tail (ook wel Elfenbankje genoemd) wordt verzameld in loofbossen en is een natuurlijke bron van vitamine D en een immuunversterkende krachtpatser.

Deze extracten worden door SHYFT in kleine batches ontwikkeld en geproduceerd. Ze bevatten uitsluitend wilde paddenstoelen die in het wild in de natuur worden geplukt. Paddenstoelen die in het wild groeien zijn zeer gehard en passen zich goed aan. Dit komt omdat ze enorme obstakels moesten overwinnen voordat ze volwassen worden; ze hebben extreme weersomstandigheden, virussen en bacteriën overleefd en zijn ontsnapt aan vernieling of gegeten worden door dieren. Dit resulteert in een optimaal ontwikkeld afweermechanisme. Daarom zijn wilde paddenstoelen bijna altijd krachtiger dan hun gekweekte tegenhangers. Voor alle extracten wordt een technologisch geavanceerde “viervoudige extractie” techniek gebruikt, wat betekent dat de vruchtlichamen aan verschillende extractiemethoden blootgesteld worden. Zo ontvang jij een zeer zuiver product van de hoogste kwaliteit. Omdat water andere stoffen extraheert dan alcohol, is gekozen voor een verhouding van 75:25 (water/alcohol) om ervoor te zorgen dat alle verschillende voedingsstoffen uit de vruchtlichamen gehaald worden. Het resultaat is een product volgepakt met fytonutriënten, zelfs krachtiger dan een poeder. De gebruikte paddenstoelen worden zorgvuldig geselecteerd en verkregen vanuit duurzame wildpluk.

 

Ingrediënten

25 gram 100% gedroogde, natuurlijke, wilde Turkey Tail extract (Trametes Versicolor) met 30ml gedistilleerd water (833mg/ml) en alcohol (25%). Verkregen via een viervoudig extractieproces om een volledig natuurlijk en zuiver extract van de hoogste kwaliteit te bieden, met het volledige spectrum van fytonutriënten uit de paddenstoelen.

 

Voordelen Turkey Tail

Ondersteuning immuunsysteem: Turkey Tail paddenstoelen bevatten polysaccharopeptiden (PSP) en beta-glucanen, waarvan wordt aangenomen dat ze het immuunsysteem stimuleren en moduleren. Dit kan het vermogen van het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties en ziekten verbeteren.

Antioxiderende eigenschappen: De paddenstoel is rijk aan antioxidanten, waaronder flavonoïden en fenolen, die oxidatieve stress in het lichaam helpen bestrijden. Antioxidanten zijn essentieel voor het neutraliseren van vrije radicalen en het verminderen van ontstekingen.

Ondersteuning bij kanker: Sommige onderzoeken suggereren dat Turkey Tail kankerwerende eigenschappen kan hebben. De polysaccharopeptiden in kalkoenstaart zijn onderzocht op hun mogelijkheden om conventionele kankerbehandelingen te ondersteunen en de immuunrespons bij kankerpatiënten te verbeteren.

Gezondheid van de spijsvertering: Kalkoenstaart kan bijdragen aan de gezondheid van de darmen door de groei van gunstige darmbacteriën te bevorderen. Een gezonde darmmicrobiota is gekoppeld aan verschillende aspecten van de algehele gezondheid, waaronder de spijsvertering en het immuunsysteem.

Gezondheid van de luchtwegen: Bepaalde verbindingen in Turkey Tail, zoals polysacchariden, kunnen voordelen hebben voor de gezondheid van de luchtwegen. Deze paddenstoelen worden traditioneel gebruikt om het ademhalingssysteem te ondersteunen.

Antivirale activiteit: Onderzoek suggereert dat Turkey Tail (Elfenbankje) paddenstoelen antivirale eigenschappen hebben. Het kan de replicatie van bepaalde virussen helpen remmen, wat bijdraagt aan de verdediging van het lichaam tegen virale infecties.

Adaptogene eigenschappen: Turkey Tail wordt beschouwd als een adaptogeen, wat betekent dat het het lichaam helpt zich aan te passen aan stress en het evenwicht te bewaren. Dit kan een positieve invloed hebben op het algehele welzijn.

Ontstekingsremmende effecten: Samenstellingen gevonden in Turkey Tail paddenstoelen hebben ontstekingsremmende effecten en helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen. Chronische ontsteking is gekoppeld aan verschillende gezondheidsproblemen.

 

Gebruik

Plaats ½ pipet (10 druppels) onder je tong, twee- of driemaal per dag, om de ondersteunende voordelen te plukken. 30ml = 60 doses / 30 dagen.

Bewaren

Afgesloten, droog en op kamertemperatuur. Niet in de koelkast.

 

Praktische info
  • Het 30 ml pipetflesje bevat 100% natuurlijk paddenstoelenextract (Trametes Versicolor)
  • Gedroogde in plaats van verse Turkey Tail vruchtlichamen waardoor er sprake is van een nog hogere concentratie werkzame stoffen
  • Extra krachtig door viervoudige extractie
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Ontwikkeld door SHYFT. Deze tincturen worden in nauwe samenwerking met SHYFT met veel liefde en volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen gemaakt. Er worden uitsluitend gedroogde, en als het kan wilde, soorten gebruikt, als enige in de markt wordt met 4 methodes geëxtraheerd en daarom geloven we dat wij het beste te bieden hebben op dit gebied. Wil je hier meer over weten?  Lees dan dit blog.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de European Food Safety Administration (ESFA). Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg voor gebruik je arts.