Spike Shield extract

Gewicht 110 g
Contenido

30 ml

Doelstelling

29,95 incl. BTW

Spike Shield extract

Spike Shield – een natuurlijke ondersteuning bij coronavirussen en je lichaam te detoxen van schadelijke spike-eiwitten.

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Productinformatie

Ervaar je langdurige gezondheidsklachten na een corona infectie of vaccinatie? Of maak je je zorgen over mogelijke negatieve effecten van een mRNA vaccinatie? Help je lichaam detoxen van schadelijke spike-eiwitten op een natuurlijke manier met Spike Shield.*

SHYFT heeft een volledig natuurlijk kruidenextract ontwikkeld, dat gebaseerd is op onderzoeken die zijn uitgevoerd met betrekking tot verschillende varianten van het COVID-19-virus en de spike-eiwitten die daarbij betrokken zijn.

Onze extracten worden ontwikkeld en geproduceerd door SHYFT in kleine batches. We gebruiken een technologisch geavanceerde ‘viervoudige extractie’-techniek voor onze extracten, wat betekent dat we de kruiden blootstellen aan verschillende extractiemethoden om ervoor te zorgen dat we je een zeer zuiver product van de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Omdat water andere stoffen extraheert dan alcohol, hebben we gekozen voor een 75:25 verhouding (water:alcohol) om er zeker van te zijn dat we alle verschillende voedingsstoffen uit de kruiden halen. Dit resulteert in een flesje dat boordevol zit met het volledige spectrum aan fytonutriënten, zelfs krachtiger dan een poeder. De gebruikte kruiden worden zorgvuldig gekweekt of wild geplukt volgens de hoogste normen.
 

Ingrediënten Spike Shield

Echinacea Purpurea: Echinacea Purpurea is een bloeiende plant en wordt ook wel Rode Zonnehoed genoemd. Het wordt vaak gebruikt in kruidenremedies om het immuunsysteem te ondersteunen en het algemene welzijn te bevorderen. Echinacea Purpurea extract werd getest tegen verschillende versies van het SARS-CoV-2 virus. Bij bepaalde concentraties bleek het extract de verspreiding van het virus en het binnendringen in cellen tegen te gaan. Wanneer het vóór blootstelling werd toegevoegd, verminderde het de kans dat cellen geïnfecteerd raakten. Het extract blokkeerde consistent verschillende vormen van het virus, mogelijk door interactie met specifieke spike-eiwitten. Dit suggereert dat dit kruid een nuttige aanvulling zou kunnen zijn bij de aanpak van verschillende versies van het SARS-CoV-2 virus en negatieve effecten van vaccinaties.

Nattokinase: Nattokinase is een enzym geproduceerd door Bacillus subtilis var. natto, een probiotische bacterie die wordt gebruikt bij de fermentatie van sojabonen. In een studie is bekeken wat het effect hiervan is op het spike-eiwit. Het spike-eiwit is het deel dat coronavirussen helpt onze cellen binnen te dringen. De resultaten toonden aan dat Nattokinase het spikeiwit kan afbreken, wat erop wijst dat het mogelijk is om het virus ervan te weerhouden onze cellen te infecteren en het lichaam na infectie te ontdoen van spike-eiwitten.

Chondrus crispus: Chondrus Crispus, ook wel Iers Mos genoemd, is een soort rode zeealg die de stof iota-carrageen bevat. In een recent onderzoek ontdekten onderzoekers dat iota-carrageen het coronavirus (SARS-CoV-2) ervan kan weerhouden cellen binnen te dringen. Iota-carrageenan heeft in eerdere onderzoeken ook antivirale eigenschappen tegen respiratoire (luchtweg) virussen aangetoond.

Nigella Sativa: Een bloeiende plant afkomstig uit Zuidwest-Azië, beter bekend als Zwarte Komijn. Nigella Sativa toevoegen aan je dieet kan verschillende positieve effecten hebben op je gezondheid. Klinische studies en patenten suggereren dat deze stof COVID-19 kan helpen voorkomen en behandelen van COVID-19 infecties. Deze voordelen komen van Nigella Sativas vermogen om het immuunsysteem te moduleren, als antioxidant te werken, virussen te bestrijden en ontstekingen te verminderen.

Piper Nigrum: Wetenschappers ontdekten dat piperine, een stof in zwarte peper, sterk kan binden aan een deel van het coronavirus dat helpt bij de replicatie – de RNA-bindingspocket van het nucleocapside spike-eiwit. Dit suggereert dat zwarte peper de verspreiding van het virus zou kunnen vertragen. Het onderzoek stelt dat het eten van zwarte peper mogelijk directe antivirale effecten heeft tegen SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, naast de bekende voordelen voor het immuunsysteem.

 

Ingrediënten per 20 druppels (1ml)

240mg Rode Zonnehoed, 100mg Nattokinase, 150mg Iers Mos, 108mg Zwarte Komijn en 10mg Piperine met 30ml gedestilleerd water en alcohol (75:25). Verkregen via een viervoudig extractieproces om een volledig natuurlijk en zuiver extract van hoge kwaliteit te bieden, met het volledige spectrum aan fytonutriënten uit de kruiden.

 

Voordelen
 • Ondersteuning van het immuunsysteem*
 • Afbreken van spike-eiwitten
 • Verklein de kans op geïnfecteerde cellen*
 • Verminder ontstekingen*
 • antiviraal: gaat virussen tegen waaronder griep, HIV/aids of hepatitis*
Gebruik

Plaats ½ pipet (10 druppels) onder je tong, tweemaal per dag, om de ondersteunende voordelen te plukken. 30ml = 60 doses / 30 dagen.

Bewaren

Afgesloten, droog en op kamertemperatuur. Niet in de koelkast.

Allergie-informatie: Overgevoeligheid (allergie) voor planten van de Echinacea purpurea familie of voor een van de andere bestanddelen van Spike Shield.
 

Voordelen tincturen

Natuurlijke tincturen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere toedieningsvormen, vooral wanneer ze sublinguaal worden ingenomen. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een tinctuur en sublinguale (onder de tong) opname:

Concentratie en werkzaamheid: Tincturen worden gemaakt door plantaardig materiaal, zoals kruiden of extracten, te laten weken in een mengsel van alcohol en water. Dit proces resulteert in een hoge concentratie actieve ingrediënten, waardoor de tinctuur vaak krachtiger is dan andere vormen van kruidenpreparaten.

Verlengde houdbaarheid: De alcohol in de tinctuur remt de groei van bacteriën en schimmels, waardoor de tinctuur duurzamer is dan bijvoorbeeld verse kruiden.

Snelle opname: Tincturen worden snel opgenomen in het lichaam. Ze hoeven niet door het spijsverteringsstelsel, zoals bij capsules of tabletten, waardoor de werkzame stoffen snel in de bloedbaan kunnen worden opgenomen.

Gemakkelijk te doseren: Tincturen worden geleverd met een druppelaar, waardoor doseren eenvoudig is en je de hoeveelheid nauwkeurig kunt afmeten.
 

Praktische info
    • Het 30 ml pipetflesje bevat bevat 100% natuurlijk kruidenextract afkomstig uit Nieuw-Zeeland, China, Frankrijk, Syrië en India.
    • Extra krachtig door viervoudige extractie
    • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
    • Ontwikkeld door SHYFT. Deze tincturen worden in nauwe samenwerking met SHYFT met veel liefde en volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen gemaakt. Er worden uitsluitend gedroogde en indien mogelijk wilde soorten gebruikt, als enige in de markt wordt met 4 methodes geëxtraheerd en daarom geloven we dat wij het beste te bieden hebben op dit gebied. Wil je hier meer over weten?  Lees dan dit blog.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de European Food Safety Administration (ESFA). Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg voor gebruik je arts.